Ege Bölgesi Ata Sporları Federasyonu 1.Genel Kurul Toplantısı

Ege Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen Ege Bölgesi Ata Sporları Federasyonu Genel Kurul ve Tanıtım Toplantısı Kur’an-ı Kerim tilaveti ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Ege Bölgesi Ata Sporları Federasyonu Genel Kurul ve Tanıtım Toplantısı, Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan ,İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi ,Öncü Gençlik ve Spor Kulübü Derneği başkanı Hacı Sürmeneli, Ege Bölgesi Ata Sporları Federasyon Başkanı Burhanettin Kansızoğlu katılımlarıyla birlikte kurucu üyeler İzmir İmam Hatipliler Gençlik ve Spor Kulübü Derneği, Kütahya Diriliş Gençlik ve Spor Kulübü Derneği ,Kestanepazarı Gençlik ve Spor Kulübü, Konak Gençlik ve Spor Kulübü, Şehit Savcı Mehmet Salim Kiraz İmam Hatip Ortaokulu Gençlik ve Spor Kulübü, Mimder Muğla İmam Hatipliler Gençlik ve Spor Derneği, Manisa İmam Hatipliler Genç Spor Kulübü Derneği desteğiyle yapıldı. Genel kurul İzmir STK başkanları ,öğrencilerin geniş katılımıyla sporcuların gösterileri eşliğinde büyük bir heyecanla gerçekleşti. Emeği geçen bütün paydaşlarımıza ve katılımcılara sonsuz teşekkür eder kurulan yeni federasyonun hayırlara vesile olmasını dileriz.